Στις 14 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο 13ος Faethon Skyrace “Απόστολος Τσουρέκας” , φέτος μαζί με την Βίκος

Στις 14 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο 13ος Faethon Skyrace “Απόστολος Τσουρέκας”, φέτος  μαζί με την Βίκος Α.Ε.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, δίνουμε ραντεβού για 13η φορά,   στον αγαπημένο μας Όλυμπο με τις  2 μοναδικές διαδρομές  του Faethon SkyRace ¨Απόστολος Τσουρέκας” στον Κοκκινοπηλό !!

Φέτος το φυσικό μεταλλικό νερό και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος, θα βρίσκονται στην αφετηρία, τον τερματισμό και στους σταθμούς της διαδρομής να ενυδατώσουν τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες μας ώστε να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους !!!

To πακέτο αγώνων περιλαμβάνει και φέτος τον Faethon SkyRace 23k +1800m μια μοναδική διαδρομή στο αλπικό τερέν του Ολύμπου που φτάνει μέχρι τα 2520μ υψόμετρο και από εκεί ακολουθώντας τις αλπικές κόψεις του Δυτικού Ολύμπου βυθίζεται στον Κοκκινοπλό!

Τον δημοφιλή Faethon Trail 14k +400m, σε μια μαγική διαδρομή που ακολουθεί το αρχαίο εμπορικό μονοπάτι Κοκκινοπλου-Πέτρας και τα παλιά μονοπάτια των “ντόπιων ξυλοκόπων” στα δάση του Κοκκινοπλού με θέα τις ψηλές κορυφές!!

Και οι 2 αγώνας θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Ιουλίου 2023, από το Σάββατο 13 Ιουλίου όμως η οικογένεια του Faethon θα βρίσκεται στον Κοκκινοπλό να σας υποδεχθεί με παράλληλες εκδηλώσεις και την μοναδική ζεστή ατμόσφαιρα του χωριού!!!

Οι εγγραφές και για τους 2 αγώνες μας θα ανοίξουν στης 15 Απρίλιου και θα γίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα https://faethonrace.gr/ , όπου θα βρείτε και όλες τις πληροφορίες των αγώνων.

Ο FS.R και για τη σεζόν 2024 θα είναι βασικό μέλος και αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος  της ITRA!

Η οργανωτική επιτροπή θα συνεχίσει, όπως κάνει από την αρχή άλλωστε, να στοχεύει στην αναβάθμιση των αγώνων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους αθλητές, μέσα από στρατηγικές χορηγικές συνεργασίες όπως αυτήν με την Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό!

Για τον Faethon Sky Race “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ”

Η οργανωτική επιτροπή